Nove snage KK Budućnosti VOLI
slika 12.07.2017. 14:31 h
Obavještavamo javnost da su Nikola Ivanović i Danilo Nikolić potpisali ugovore sa našim klubom.

Nikola Ivanović:

"Osjećam se malo drugačije nego kao kad sam dolazio prvi put. Smatram da je klub dosta napredovao, kao što sam i ja u prethodnom periodu. Drago mi je što sam se vratio u moj klub. U ovoj sezoni opet ciljamo visok plasman, u skladu sa tradicijom kluba. Neke dalja očekivanja mogu dati nakon što formiramo tim do kraja."

 

Danilo Nikolić:

"Drago mi je što sam opet u klubu, u kojem sam napravio prve košarkaške korake. Siguran sam da će naša saradnja biti odlična u naredne dvije godine. Nadam se da će publika dolaziti u još većem broju na naše utakmice i da će prepoznati našu borbu i zalaganje. Imamo želju da napravimo odlične rezultate."

 

Gdin Dragan Bokan:

"Kao što smo najavili, strategija KK Budućnost VOLI je dovesti što više kvalitetnijih crnogorskih igrača i promijeniti neke stvari iz prethodnih godina, kada je funkcionisanje kluba u pitanju. Dovođenjem Nikole Ivanovića i Danila Nikolića pokazali smo da idemo u pravom pravcu, što smo i najavili u maju mjesecu. Istakao bih da su njih dvojica svojim kvalitetom demantovali struku našeg kluba u prethodnom periodu, a mi smo sve učinili da ispravimo tu grešku. Više sam nego zadovoljan što su se dva kvalitetna crnogorska igrača vratila u naš tim.

 U razgovoru sa njima sam došao do zaključka, da se KK Budućnost VOLI mnogo više organizaciono cijeni u inostranstvu, nego što je to slučaj u našoj zemlji. Želio bih da najavim da ćemo nastaviti pozitivnu praksu praćenja mladih i talentovanih igrača iz cijele Crne Gore, kako bi ih usmjerili na pravi put i da prve ozbiljne košarkaške korake naprave u našem klubu.

 Istakao bih da ove godine nismo investirali samo u igrački kadar, već se trudimo da ojačamo i našu struku, koja je vrlo deficitarna u Crnoj Gori. Nadam se da ćemo u narednom periodu dovoditi najkvalitetnije domaće stručnjake, a nećemo se libiti da rješenje potražimo i u inostranstvu."

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo