Humanitarna utakmica za pomoć Draganu Tomoviću
slika 18.10.2017. 13:00 h
Pokažimo Draganu da ga njegov klub i njegovi navijači nisu zaboravili!

U subotu, 21. oktobra, sa početkom u 17h, KK Budućnost VOLI dočekuje ekipu KK Mega Bemax. Sav prihod od prodaje karata se donira za pomoć liječenju bivšem košarkašu našeg kluba, Draganu Tomoviću.

Dragan, rođen u Mojkovcu, tokom svoje dugogodišnje karijere bio je član brojnih ekipa među kojima su najistaknutiji KK Budućnost i KK Olimpija. U našem klubu igrao je i daleke 1996. godine , kada je Budućnost po prvi put osvojila trofej, Kup Jugoslavije, u spektakularnoj utakmici protiv KK Partizan, održanoj u Nikšiću.

Utakmice na košarkaškom terenu Dragan Tomović je igrao fantastično i uspješno, međutim, on sada igra drugačiju utakmicu i potrebna mu je naša pomoć da izađe kao pobjednik. Preko deset godina se bori sa bolešću Multipla skleroza koja iziskuje velike sume novca za terapiju na mjesečnom niovu, kao i vrlo česte i redovne posjete doktora specijalista. Naš doprinos, koliko god bio skroman, Draganu će značiti mnogo i olakšati dalji i dugotrajan proces liječenja.

To nije samo Draganova utakmica već i svih nas, budimo zajedno jedan tim i pomozimo mu da osvoji i ovaj životni trofej protiv opake bolesti. 

Pokažimo mu da ga njegov klub i njegovi navijači nisu zaboravili.

Cijena karte je 2 eura.

Prodaja karata na dan utakmice od 10h na biletarnici SC Morača, 

a akciju možete podržati i  uplatom na žiro račun Kluba 540-5202-59 (Erste banka).

Kontakt informacije na tel 020 664 225/226.

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo