Justin Doellman u dresu KK Budućnost VOLI
slika 16.01.2018. 17:31 h
Jedan od najiskusnijih igrača u Evropi potpisao za Budućnost VOLI!
KK Budućnost Voli sa zadovoljstvom obavještava sportsku javnost da će Justin Doellman igrati za naš klub do završetka ABA lige. 
 
"Doellman se u prethodnom periodu oporavljao od povrede, što nam je omogućilo da se dogovorimo sa njim u okvirima bužeta koji je daleko manji nego što je uobičajeno za igrača ovakvog kalibra. 
Zahvaljujući tome što je trenutno slobodan,  ukazala nam se sjajna prilika da jedan od najboljih igrača u Evropi zaigra za naš klub. O njemu ne treba trošiti riječi, njegovo ime je svrstano u sam vrh košarke na našim prostorima. 
Izuzetno sam zadovoljan što ćemo pojačati poziciju pod košem i biti tvrd orah za sve protivnike. Svjesni smo da nam je trebao visoki igrač i ovo neočekivano i  zaista fantastično pojačanje nam daje dodatni vjetar u leđa." Izjavio je povodom ovog velikog iznenadjenja i izuzetno značajnog pojačanja, predsjednik KK Buducnost Voli, Dragan Bokan.
Sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo Doellmanove bravure na parketu. Doellman je proglašen za najboljeg igrača Španije za 2014.godinu, a u svojoj bogatoj karijeri izmedju ostalih klubova igrao  je za Valensiju, Barselonu i Anadolu Efes.
Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo