KK Budućnost Voli i Petar Mijović još 5 godina zajedno ka budućim uspjesima
slika 14.02.2018. 15:54 h
Petar Mijović, trener mlađih selekcija je danas potpisao petogodišnji ugovor sa KK Budućnost Voli.

Njegovim dolaskom prethodne godine, Juniorska selekcija je napravila veliki iskorak i njen rad je podignut na značajno veći nivo.

Uspjeh ove selekcije je premašio očekivanja – igraju u Jedinstvenoj crnogorskoj ligi, sa ozbiljnom ambicijom da budu njeni prvaci i opravdali su plasman u Final four ABA Juniorske lige.

Važno je istaći da juniorski tim KK Budućnost Voli dominantno čine dječaci koji su 2000. i 2001. godište.

Klub ozbiljno računa na njega, kao pravog trenera za selekciju kojoj se poklanja posebna pažnja i kojoj su pruženi svi uslovi za pravilan rad i razvoj.

“Izuzetno sam zadovoljan potpisivanjem novog ugovora i mogućnošću nastavka ozbiljnog projekta u koji je Klub ušao u radu sa mlađim selekcijama. Pred nama su novi izazovi u dijelu selekcije i novih takmičarskih ciljeva. Uslovi za rad koje klub obezbeđuje su izvanredni, posvećenost svih trenera na visokom nivou i nadam se da će se taj trend nastaviti i podići na još viši nivo”.

U saradnji sa trenerom Kovačem i direktorom Pajovićem podvlačim najvažniji segment za funkcionisanje u narednom periodu, a to je selekcija igrača 2002. godište i mlađe, gde pratimo određeni broj igrača koje želimo vidjeti u našem razvojnom projektu. 

Nadam se da ćemo u narednom periodu biti prepoznati po broju igrača spremnih za seniorsku košarku” izjavio je povodom potpisivanja višegodišnjeg ugovora trener Petar Mijović.

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo