Filip Barović potpisao ugovor za naredne dvije godine
slika 23.02.2018. 14:45 h
U KK Budućnost VOLI kao kod svoje kuće.
Filip Barović je ime koje navijači Budućnost Volija dobro znaju. Igrao je za naš klub u periodu od 2008. do 2011. godine, a ove sezone je odlučio da svoj angažman produži za još dvije godine.

"U KK Budućnost Voli sam došao nakon sezone koju sam odigrao za Telekom Bon iz Njemačke. Kao povratnik, imao sam određena očekivanja, ali već prvih dana mi je bilo jasno da je  sa novom upravom na čelu, Budućnost Voli savim novi klub. 

Savršeno sam se uklopio u način funkcionisanja i izuzetno zadovoljan uspostavljenim sistemom u kojem se prevashodno računa na domaće igrače. Veoma sam zadovoljan saradnjom sa stručnim štabom i upravom Kluba i to je osnovni razlog zbog kojeg sam odlučio da potpišem ovaj dvogodišnji ugovor. 

Smatram da smo kao kompaktan i dobro organizovan tim dobro igrali u dosadašnjem toku sezone. Radili smo i više nego što smo očekivali, a sada, na kraju sezone, naša su očekivanja najviša.
 
Poslije 6 godina igranja u drugim klubovima, osjećam se kao da sam se vratio svojoj kući!" izjavio je Barović povodom produžetka saradnje sa svojim klubom.
Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo