Press - Prodaja godišnjih karata
slika 04.09.2018. 14:00 h
Ispred KK Budućnost VOLI su govorili Marko Šegerec – Zamjenik izvršnog direktora kluba i Vuk Pejović - Director, Ticket and Premium Seating Sales.

Bliži se nova košarkaška sezona i interesovanje za ovogodišnje sezonske  karte raste iz dana u dan. Kako bi navijačima bila omogućena što jednostavnija i ugodnija kupovina,  KK Budućnost Voli će vršiti prodaju sezonskih karata u hipermarketu Super Voli, u City kvartu. Prodaja počinje od srijede, 5. septembra, a svoju godišnju kartu možete kupiti svakog dana od 10 do 22h, osim nedjeljom.

Navijači će moći da odaberu svoje mjesto na tribini i dobiju svoju sezonsku ulaznicu koja uključuje sva takmičenja u kojima učestvuje KK Budućnost VOLI: Euroliga, ABA liga i domaća prvenstva.

Sezonske karte mogu se plaćati u ratama putem Premium kartice na 6 i 12 i Libero NLB kartice na 10 mjesečnih rata bez kamate. Podjeljene su u kategorije od 140, 180, 240, 300, 500, 1000 i 2000  eura, u zavisnosti od izabrane pozicije sjedišta.

Pojedinačne karte biće podijeljenje u tri kategorije. Cijena karte na dnevnom nivou, izražene u eurima:

                            Euroliga                Aba liga            Domaća takmičenja

III kategorija          7                                3                               2

II  kategorija         10                               5                               2

I   kategorija         15                               7                               2

 

U sklopu adaptacije SC Morača, pripremljen je nov sistem ulaska u dvoranu, karte će biti skenirane na ulazima i neće imati opciju za više ulazaka ili izlazaka. 

Pogledajte šemu SC Morača, sa kategorijama cijena sezonskih karata.

cijene-sjedista

 

Izjava Telekom:

Veliko nam je zadovoljstvo što smo zahvaljujući Premium programu koji Telekom realizuje u partnerstvu sa Hipotekarnom Bankom, našim korisnicima omogućili kupovinu sezonskih karata pod povoljnim uslovima, na 6 i 12 rata. Premium MasterCard je najpopularnija platna kartica u Crnoj Gori jer korisnicima donosi brojne pogodnosti, uključujući i popuste do 30% na preko 1300 lokacija u Crnoj Gori. Kao dugogodišnji partneri i sponzori KK Budućnost, u Telekomu smo ponosni na sve dosadašnje uspjehe Kluba i raduje nas što ćemo zajedno sa našim korisnicima biti podrška “plavima” u predstojećoj uzbudljivoj sezoni u kojoj će Podgorica ugostiti najbolje evropske ekipe. Pozivamo sve ljubitelje košarke da podrže svoj Klub tako sto ce kupiti sezonsku kartu i navijati sa tribina – izjavila je Jelena Radonjić-Đurković, ekspert za korporativnu komunikaciju u Crnogorskom Telekomu. 

KK Buducnost Press Prodaja godisnjih karata 04092018 Dobrilo Malidzan (4)

 

Izjava NLB Banka:

Dušan Ivančević, zamjenik direktora sektora poslovanja sa građanima

Veoma smo ponosni na juče potpisani ugovor o saradnji sa KK „Budućnost Voli“, kojim nastavljamo dugogodišnje partnerstvo, ove godine kao Premium sponzor Kluba.

Zajedničke vrijednosti su ono što nas spaja, biti lider u onome što radiš, vjerovati u sebe i predano raditi, biti fer play takmičar, dostojanstven i u pobjedi i u porazu, to je ono čemu težimo i na čemu predano radimo! Vjerujemo u ovaj klub i radujemo se najboljim rezultatima u Euro Ligi i Aba ligi!

Pozivamo sve klijente Banke da zajednički bodrimo klub tokom ove sezone. Zato smo našim klijentima obezbijedili mogućnost da NLB kreditnim karticama sezonske karte za sve utakmice našeg kluba, mogu kupovati na rate, do 10 rata.

Bilo da koristite NLB Visa Libero, Visa Revolving ili Visa Gold, Mastercard standard ili Mastercard Gold ili biznis kreditne kartice NLB Banke, ova mogućnost vam je na raspolaganju.

Karte se puštaju u prodaju i mogu se kupiti u objektu Super Voli u City kvartu, od 5. Septembra. Radujemo novim zajedničkim pobjedama i još jednoj godini uspješne saradnje.

KKB 011

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo