Izvještaj sa priprema u Beogradu
slika 09.09.2018. 16:54 h
Ekipa KKBudućnost Voli i ruski Nižnji Novgorod odigraće sjutra u Beogradu poslednju pripremnu utakmicu.

Nemanja Gordic:
Za sada je sve ok. Što je najvaznije zdravi smo svi, nemamo povreda, hvala Bogu. Mali problem predstavlja to što je dosta igraca otišlo u reprezentaciju Crne Gore i Edvin u reprezentaciju Francuske, ali šta je tu je, mi smo nastavili da radimo sve po planu i za sada je sve ok.
Još uvijek se uigravamo, mi domaći smo isti od prošle godine ali imamo četiri nova stranca i trudimo se da im pomognemo što je više moguće da prihvate sistem i da se uhodaju, jer je za njih sve to novo. Za sada ide dobro. Imamo jos jednu pripremnu utakmicu ovdje u Beogradu i onda idemo u Podgoricu.
Kinezima su nedostajali Amerikanci koji su im ponajbolji igrači. Ne znam u kakvom su sastavu Rusi, ali svakako da su kvalitetna ekipa i biće prava provjera za nas.

 

Aron Kraft;
Ovo je uvijek najteže doba godine kada mi, novi momci pokušavmo da postanemo dio tima. Tim je imao uspjeha prosle godine, a mi pokušavamo da napravimo tu atmosferu. Mislim da je bilo dobro do sada, bili smo na putu mnogo. Mislim da postajemo bolji svaki put kad izadjemo na teren i to je ono čemu stremimo. Mi definitivno nismo dostigli cilj i to je lako vidjeti kad gledate naše utakmice, ali mislim da smo sa svakom utakmicom sve bolji.
O predstojećoj utakmici sa Nizhnym Novgorodom:
Mislim da će biti teška utakmica, oni imaju tešku ligu, imaju momke koji igraju dobro i dugo su zajedno. To će biti dobar test za nas, jer želimo da završimo pripreme na pravi način, ovih 16 dana u Beogradu.

 

Aleksa Ilić
Najveći cilj je da odbranimo Aba Ligu, jer ako ne odbranimo Aba Ligu nema ni EvroLige. EvroLiga je neko novo iskustvo za sve nas, jer je to najveće takmičenje posle NBA.
Što se tiče priprema, već smo duboko ušli u pripreme. Mi smo počeli prije 20-tak dana u Kolašinu.Tu smo vec desetak dana, odigrali smo četiri prijateljske utakmice. Za sad solidno izgleda. Nismo se jos uvijek uigrali. Sad imamo problema sa reprezentacijom, nedostaje nam pet igrača, sad će i Gordić da ide. Za sad se dobro snalazimo i to će izgledati jos mnogo bolje, kako pripreme budu odmicale.
U ponedjeljak imamo poslednju utakmicu priprema sa Rusima i onda idemo nazad u Podgoricu. Možda su oni najozbiljnija ekipa do sad.

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo