Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI nastavljaju uspješnu saradnju
slika 28.09.2018. 14:30 h
Crnogorski Telekom i KK Budućnost VOLI nastaviće dugogodišnju uspješnu saradnju, potvrđeno je danas prilikom potpisivanja Ugovora o sponzorstvu za košarkašku sezonu 18/19. Ugovor o nastavku saradnje potpisali su danas Predrag Perković, direktor Sektora za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu i predsjednik KK Budućnost VOLI, Dragan Bokan.

Perković je istakao veliko zadovoljstvo zbog nastavka saradnje i poželio još jednu uspješnu sezonu svim članovima tima:

“Imam posebno zadovoljstvo da danas potvrdim nastavak saradnje sa šampionskim timom i da im poželim još jednu uspješnu sezonu. Vrlo smo ponosni na istorijski uspjeh koji je Klub ostvario u prethodnom periodu i kao dugogodišnji partner i sponzor nastavićemo da budemo njihova puna podrška. Telekom će zajedno sa svojim korisnicima biti uz “plave” i u narednom periodu i očekujemo da će u predstojećoj Euro i ABA Ligi KK Budućnost VOLI ponovo ostvariti značajan uspjeh.”  

”U sportu, kao i u biznisu, poseban značaj imaju dugogodišnja partnerstva. Telekom, prijatelj Budućnost Volija,  godinama nas podržava i za nas je od velikog značaja  da ih što bolje prezentujemo u evropskoj sportskoj javnosti.

Opredjeljenje da daju podršku klubu u kojem stasavaju mlade košarkaške generacije i koji je ponos naše zemlje, pokazuje opredjenje ove kompanije kada je u pitanju odgovornost prema društvenoj zajednici u kojoj posluju.

Izuzetno smo zadovoljni što ponovo  zajedno krećemo u susret novoj sezoni i novim, zajedničkim uspjesima,” izjavio je Predsjednik Budućnost Voli, Dragan Bokan.

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo