KK Budućnost VOLI na prijemu kod gradonačelnika Podgorice
slika 28.09.2018. 16:00 h
Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković se danas sastao sa upravom, stručnim štabom i košarkašima KK Budućnost Voli.

„Naš zajednički posao na rekonstrukciji Velike sale SC Morača uspješno je doveden do kraja, tako da su se stekli svi uslovi da ljubitelji košarke u Podgorici i Crnoj Gori  uživaju u mečevima Evrolige u narednom periodu. Mi smo se obavezali kao Glavni grad da u narednoj godini  značajnije finansijski pomognemo rad KK Budućnost Voli  imajući u vidu da su ti ljudi  Podgorici i Crnoj Gori pružili toliko toga lijepog. To za nas predstavlja ne samo razlog za zadovoljstvo nego i jednu vrstu obaveze na koju odgovaramo na ovaj način“ rekao je gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković na sastanku sa upravom, stručnim štabom i košarkašima KK Budućnost Voli.

„Bićemo svake sedmice prisutni u SC Morača. Bodrićemo naše momke iskreno se nadajući da je rezultat koji su postigli u ABA ligi moguće ponoviti i da ćemo ostaviti dobar utisak u Evroligi“ istakao je Vuković izražavajući zahvalnost na istorijskom sportskom podvigu  uz nadu da će im te slike poslužiti kao dodatni  motiv da učine sve što je do njih kako bismo se radovali sličnim uspjesima.

“Košarkaški klub Budućnost Voli, stručni štab i uprava su došli u svoju kuću jer je Glavni grad vlasnik ovoga kluba i puno nam prija što imamo jednu veliku podršku od svoga grada, kako od gradonačelnika, preko kompletne uprave do svih preduzeća koja su radila na SC Morača gdje su bili ne samo partneri nego i nosioci i neko ko je bio od velikog značaja za rekonstrukciju ovog objekta”, rekao je predsjednik UO KK Budućnost Voli, Dragan Bokan.

On je naglasio da je ponosan i na to što je mnogo društveno odgovornih kompanija koji su bili zajedno sa Kompanijom Voli i Glavnim gradom u tom poslu.

“Sve smo uspjeli da obezbijedimo i mogu slobodno reći da smo zadivili ljude iz Evrolige  – za 90 dana smo isprojektovali novu galeriju koja nam je omogućila da možemo da pređemo 5.000 stolica u SC Morača, ugradili novu rasvjetu i sve prostorije renovirali” naglasio je Bokan podsjećajući da je napravljen i novi pres rum, nove instalacije, svlačionice sa podnim grijanjem, zamijenjeni parketi, sređeno dvorište i parking Sportskog centra Morača, spoljašnja fasada…

“Najvažnije od svega, dokazali smo da je ovo put kako trebamo dalje zajedno da razvijamo i grad i državu. Ono što je značajnije od našeg plasmana u Evroligu je da smo pokazali da kada pružimo jedni drugima ruku možemo stvoriti mnogo toga i mislim da samo trebamo nastaviti tako” zaključio je Bokan.

prijem002_1

 003

prijem004

prijem007

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo