Rutinska pobjeda protiv KK Petrol Olimpija!
slika 05.11.2018. 22:43 h
Sjajnom igrom u većem dijelu meča KK Budućnost VOLI pobijedila KK Petrol Olimpiju rezultatom 85-69 (22-10, 23-13, 19-30,21-16)

U 6.kolu ABA lige naša ekipa je sjajnom igrom savladala KK Petrol Olimpiju rezultatom  85-69. Ako izuzmemo mali pad u trećoj četvrtini Plavi su kontrolisali dešavanja na terenu i sjajnom odbranom slomili protivnika. U utakmici u kojoj je trener Aleksandar Džikić ravnopravno rasporedio minutažu najefikasniji u našem taboru bili su Jackson,Gordić i Omić sa po 11 poena . Posebno je bila važna rola Alekse Ilića koji je sjajnim potezima na oba kraja terena više puta podigao publiku na noge.Kod protivnika bolji od ostalih Bubnić sa  13 poena i Luka Šamanić sa 12  poena.

Naše momke očekuje novi duel u Evroligi već u petak 9.novembra kada u Moraču dolazi ekipa KK Zalgiris Kaunas. 

 Izjava trenera nakon utakmice:

Aleksandar Džikić, trener Budućnost Volija:

Olimpija je odlično odgovorila na naše vođstvo, istrajala je u onome što je htjela da sprovede. Čestitaću i mojim momcima, pobijedili smo, borili se protiv samih sebe jer smo pod pritiskom rezultata iz Evrolige. Drago mi je što smo bili spremni na korekcije, nakon lošijih faza meča. Olimpija je pogađala trojke u posljednjim sekundama napada u trećoj četvrtini, zato je ušla u seriju.

 

Live press nakon utakmice

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo