Održana konferencija povodom dolaska novog šefa stručnog štaba
slika 31.12.2018. 01:00 h
Na press konferenciji održanoj povodom dolaska novog šefa stručnog štaba, novinarima su se obratili predsjednik kluba Dragan Bokan i Jasmin Repeša.

Dragan Bokan:

Prva i jedina opcija nam je bio Jasmin Repeša, brzo i lako smo se dogovorili. Ovom prilikom bih se još jednom zahvalio gospodinu Aleksandru Džikiću na svemu što je uradio za naš klub, za naš grad i za našu državu osvajanjem ABA Lige i siguran sam da će ostati upisan u istoriji kluba. Osim sjajnog rezultata i osvajanja ABA Lige uspio je da promijeni i sliku, dao jedan poseban šmek i ambijent u Sportskom Centru Morača. Do posljednjeg dana sam bio uz njega, nije mi žao što smo izdržali prve nalete loših rezultata i pritiska medija, ali na kraju smo se jako korektno rastali i mislim da je on to zaslužio.

Ciljevi su jasni, tu nema promjene - osvajanje ABA lige, domaćeg prvenstva i Kupa, kao i što više pobjeda u Evroligi.

 

Jasmin Repeša:

Prije svega želim da vas sve pozdravim, iznesem svoju emociju da mi je drago da sam tu i da se zahvalim predsjedniku Košarkaškog kluba Budućnost VOLI koji je insistirao na mom dolasku. Nikada nije lako preuzeti ekipu u toku sezone jer uvijek postoji neki razlog malo teži zašto do toga dolazi. Uvijek se nešto mora popraviti i uvijek postoji neki ekstra posao u odnosu na početak sezone. Međutim, šta je tu je, moramo vjerovati u ovaj projekt, moramo imati visoku ambiciju, moramo to raspoloženje i razmišljanje zadržati i prenijeti na okruženje oko nas. Ciljevi se ne mijenjaju, ide se ka najvećim mogućim dostignućima koji jesu mogući ove godine, uključujući i Evroligu da se dobije što više utakmica. Da bi došli do boljih rezultata potrebna je i vaša podrška. Mislim da je klub izuzetno stabilan i to ne pokazuju samo rezultati već kad vidim dvoranu, tribine, VIP, okolinu, svlačionice u odnosu na 2015. godinu kada sam poslednji put bio ovdje i mogu reći da je skoro neprepoznatljivo. Sledeća stvar koja me privukla gledajući utakmice Evrolige je emocija. Izuzetno naglašena emocija, od tribina, klupe i mislim da ne postoji pravi posao bez emocije. Međutim, govoreći iz iskustva, ukoliko emocija nije kontrolisana može postati problem i mislim da me tu očekuje prvi korak, da se stabilizuje ambijent, da se spusti lopta na zemlju da bi se mogla ganjati. Ono što je bitno je da napravimo dijagnozu u narednih par dana, gdje su problemi, zašto su padovi prisutni. 

Tagovi: LIVE PRESS
Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo