Rutinska pobjeda
slika 14.01.2019. 20:19 h
Plavi su bez većih problema savladali ekipu FMP u 15. kolu ABA lige.

Sjajnom igrom od samog starta Plavi su bez većih problema savladali ekipu FMP rezultatom 87-70. Naša ekipa je kontrolu igre uspostavila dobrom unutrašnjom igrom u kojoj je prednjačio Barović, sa 6 vezanih poena uključujući i sjajno zakucavanje odlično se uveo u utakmicu i najavio svoje sjajno izdanje. Odličnom odbranom i kontrolom skoka Plavi su povećavali prednost. U drugoj dionici naša ekipa je sjajnom timskom igrom i 28 postignutih poena stekla 16 poena prednosti i mirno privela poluvrijeme kraju.

U trećoj dionici ekipa Budućnost VOLI nije bila u napadačkom ritmu iz prvog poluvremenu i uz malo opuštanje protivnik je uspio da smanji zaostatak. Ipak, pojačanom agresivnošću u odbrani stvari su došle na svoje mjesto. U posljednjem kvartalu nezaustavljivi su bili Earl Clark i Coty Clarke što je bilo dovoljno za miran kraj meča. Treba napomenuti sjajnu timsku igru naše ekipe, o čemu svjedoči 25 asistencija, u tom segmentu prednjačili su Gordić i Cole sa po 7, odnosno Jackson sa 6 uspješnih dodavanja. Kada su poeni u pitanju, najefikasniji su bili Clark sa 17, Barović sa 16, odnosno Clarke sa 15 poena. Kod domaćina istakao se Apić sa 26 poena.

U petak 18. januara u Morači nas očekuje spektakl, kada u okviru 19. kola Evrolige naša ekipa dočekuje aktuelnog prvaka Evrope - Real Madrid.

 

 

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo