Izjave uoči meča KK Cedevita – KK Budućnost VOLI
slika 23.03.2019. 14:55 h
Repeša i Šehović: Izuzetno bitan dio sezone
Jasmin Repeša, trener Budućnost Volija:
 
U izuzetno smo bitnom periodu u sezoni. Treba nam koncentracija na najvišem nivou. Ako nekome fali motivacija, onda je to zaista veliki problem. Ipak siguran sam da ne fali, da zajednički, hrabro, odgovorno, disciplinovano možemo pozitivnu energiju prenijeti na parket.
Protivnik je neugodan i talentovan. Svakom Cedevita može napraviti probleme. Još imamo dva treninga, u nedjelju u Zagrebu pa na dan utakmice ujutru. Nema nepoznanica, rivali se odlično poznaju, do u najsitnije detalje. 
Pulena i Kobsa treba braniti da ne postignu koš, ali i da ne kreiraju za saigrače. Mogu napraviti saigrače boljima. Taj njihov kvalitet, koji je viđen i pokazan, je zahvaljujući njihovim saigračima koji imaju prikrivene kvalitete, koji mnogi ne vide. Mislim da imaju dva visoka igrača koji su najbolji dodavači na Balkanu. Stipanović i Žganec su odlični dodavači. Pitanje je koliko bi Kobs i Pulen dobijali toliko dobrih šuteva, da im nijesu „petice“ tako kreativne. 

Suad Šehović, kapiten Budućnost Volija:
 
Došao je dio sezone za koji smo se borili, igrali i spremali. Najvažnije utakmice, u kojima moramo biti najbolji i koje će odlučiti da li je sezona uspješna ili ne. Spremamo se,  najvažnije je da smo zdravi i da smo svi na okupu. Nijanse će odlučiti, ko bude borbeniji i fokusiraniji doći će do pobjede.
Imaju dva igrača spoljnje linije koji u rukama imaju po 20 poena. Za sve se spremamo. Ekipno bićemo „konektovani“, cilj je prije svega timska odbrana.
Dosta smo mečeva imali od posljednjeg meča sa Cedevitom. Napredovali smo i odbrambeno i napadački i to ćemo sprovesti na parketu u ponedjeljak. Nadam se da će biti dovoljno za pobjedu.
 
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo