Saopštenje za javnost povodom incidenta u Nikšiću
slika 05.04.2019. 12:35 h
KK „Budućnost VOLI” izražava zabrinutost povodom nemilih scena koje su se desile u Nikšiću nakon utakmice odigrane između FK „Sutjeska“ i FK „Budućnost“, jer ovakve scene ne pripadaju sportskim manifestacijama i vremenu u kojem živimo.

Kao klub koji u najprestižnijem evropskom košarkaškom takmičenju organizuje veliki broj utakmica uz punu podršku navijačke grupe „Varvari“ i Uprave policije, zajedno sa njima pokazujemo na sopstvenom primjeru da postoje i drugačiji, primjereni i prihvatljivi načini saradnje. Pri tome u svim uspjesima našeg kluba “Varvari” su kao direktni učesnici, mnogo puta do sada dokazali svoju lojalnost i privrženost klubu.

Smatramo da svi vinovnici incidenta trebaju da budu kažnjeni i da će nadležni organi sprovesti adekvatnu istragu u kojoj će utvrditi pojedinačnu odgovornost svakog od učesnika.

Vjerujemo da je u ovakvim situacijama neophodna mnogo veća fleksibilnost sa obje strane, kako nikada više ne bi došlo do ovakvih scena, jer povrijedjeni navijači i policajci nisu slika koju želimo da vidimo na sportskim manifestacijama.

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo