Budućnost Voli potpisala Luku Žugića
slika 29.07.2019. 15:45 h
U prostorijama Budućnost Volija, u SC Morača, danas je potpisan ugovor sa mladim, perspektivnim igračem Lukom Žugićem.

Tim povodom, mladi košarkaš koji igra na poziciji bek šutera, rodjen 2000.godine, izjavio je:

“Košarkom sam počeo da se bavim sa osam godina i već deset godina je dio moje svakodnevice. Taj sam sport volio i prije nego što sam počeo da ga treniram i iz početne privrženosti sportu su se godinama, razvili osjećaji odgovornost i discipline: kako prema košarci, tako i prema timu, ali i samom sebi. Stoga i u predstojećem periodu vidim sebe kako unapređujem te osobine, doprinoseći mom novom timu -  Budućnost Voliju, što za mene predstavlja krunu dosadašnjeg bavljenja ovim sportom.

U mom svijetu, igrati za  Budućnost Voli, u svom gradu, predstavlja ostvarenje jednog sna i motivaciju da od sebe dam i više od onoga što znam da mogu. Zahvalan sam Budućnost Voliju na pruženoj prilici, i mogu da obećam da ću dati sve od sebe da istu opravdam. Vidim za sebe veliku šansu, imajući u vidu rad sa mladim selekcijama, kakav se realizuje u Budućnot Voliju i Studentskom centru.

Predsjednik Budućnost Volija, gdin Dragan Bokan je izjavio:

„Budućnost Voli nastavlja sa pružanjem šansi našim  mladim i perspektivnim igračima. U Luki vidimo nekog ko je tu šansu u potpunosti zaslužio. Naša je velika želja i obaveza da u narednim sezonama Luka Žugić ostvari svoj puni potencijal, da Budućnost Voli da krila ovom mladom talentovanom momku, koji je bio najbolji strijelac Final foura za juniore koji je održan u našoj sali u Kokotima, u kojoj realizujemo rad sa mladim selekcijama.

Pored ozbiljnih pojačanja prethodnih dana, potpisivanje ugovora sa našim, crnogorskim dječacima je nešto čemu dajemo poseban značaj i čemu uvijek pristupamo sa emocijama i neskrivenim ponosom“, izjavio je Dragan Bokan, predsjednik Budućnost Volija

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo