Prvi meč "Plavih" u Podgorici u novoj sezoni
slika 11.09.2019. 11:10 h
Prvi meč "Plavih" u Podgorici u novoj sezoni Info tekst: U petak od 20 časova u Bemax areni u Podgorici, naši košarkaši igraju prijateljski meč sa ekipom Mega Bemaxa. Nakon mečeva u Kranjskoj Gori i Sarajevu, ovo će biti prvi pripremni meč u novoj sezoni koji će naši košarkaši odigrati u Podgorici.

Nakon pobjeda nad ekipama Himkija i Nižnjeg Novgoroda u Kranjskoj Gori, i učešća na memorijalnom turniru "Mirza Delibašić" u Sarajevu gdje su naši momci savladali Kluž i pretrpjeli poraz od Cedevite, u petak dočekuju ekipu Mega Bemaxa.
U pripremnim mečevima Budućnost Volija, na startu sezone najviše su se isticali novajlije Kobs i Bamfort koji najavljuju sjajnu sezonu. U ekipu Budućnost Volija, za ovaj meč neće biti ranije povrijeđenog Filipa Barovića, dok se sjutra ekipi priključuju Nikola Ivanović, Suad Šehović i Petar Popović koji su sa selekcijom Crne Gore nastupali na mundobasketu u Kini.
Početak meča zakazan je u petak, od 20 časova u Bemax areni.
Ekipa Mega Bemaxa je kao i prethodnih godina sačinjena od mladih i talentovanih košarkaša. Najstariji igrač Mege ima 22 godine.

KKB
bmw
KKBOneteam

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo

Erotik shop siparis - realistik Mankenler