Izjave Petra Mijovića i Nikole Ivanovića pred meč sa Trentom
slika 08.10.2019. 13:53 h
Asistent Slobodana Subotića, Petar Mijović i plejmejker našeg tima Nikola Ivanović dali su izjave uoči sjutrašnjeg meča sa Trentom.

Petar Mijović: 

Od utakmice sa Zadrom već dva dana ekipa trenira i sprema se za meč sa ekipom Trenta u drugom kolu grupne faze Evrokupa. Trento je jedna atipična ekipa, ali ekipa koja igra jako dobru košarku i već duži niz godina igra na visokom nivou i u Evrokupu i italijanskom šampionatu. Za nas je ovo vrlo bitna utakmica i pokušaćemo da ispravimo greške u defanzivnom dijelu iz Malage i prvog poluvremena meča sa Zadrom kao i da unaprijedimo igru jedan na jedan, branjenje pick&roll-a i građenje koša kako bi naša igra bila na većem nivou.


Nikola Ivanović:

Ono što je ključ u Evrokupu ove sezone je držanje domaćeg terena. U Malagi smo odigrali meč sa dosta propusta sa naše strane, ali je bio meč u kojem je u pojedinim djelovima to bila i egal utakmica. Ekipa Trenta je ekipa sa dosta stranaca koja igra košarku koja se oslanja na igri "jedan na jedan", "run&gun" uz dosta igre iz tranzicije i sa puno preuzimanja. Treba nam velika energija od samog starta meča kako bi slavili na domaćem terenu.

KKB
bmw
KKBOneteam
ot

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo

Erotik shop siparis - realistik Mankenler