Saopštenje za javnost povodom utakmice sa Crvenom zvezdom
slika 28.12.2019. 17:45 h
U ponedjeljak, 30. decembra, Budućnost Voli u Podgorici dočekuje Crvenu zvezdu. U susret tom derbiju, koji kao što je i očekivano, izaziva ogromno interesovanje, ovim putem se obraćamo svima koji će te večeri biti sa nama u SC Morača.

Molimo vas da kao i mnogo puta do sada, pokažemo odgovornost i dostojanstvo, da dočekamo goste u pravom sportskom maniru, kao što je to bio slučaj prilikom utakmice protiv Partizana. Naš klub će u organizacijskom smislu uložiti maksimalan napor da obezbjedi da utakmica protekne bez bilo kakvih incidenata, a isto očekujemo i od svih prisutnih.

Imajući u vidu da je za pomenutu utakmicu trebovano preko 7500 karata u pretprodaji, karata neće biti u slobodnoj prodaji, jer su prodate hronološkim redom, računajući od prvih rezervacija upućenih Klubu.
Zbog svog posebnog značaja i potencijalnog rizika, organizacija ove utakmice je zahtjevala specijalne mjere bezbjednosti, svi poručioci tj. imaoci karata su po prvi put precizno evidentirani, tako da će u slučaju bilo kakvog neprimjerenog i ekscesnog ponašanja snositi ličnu odgovornost.
 
Ne dozvolimo da javnosti bude poslata slika koja nas ne predstavlja u pravom svjetlu, a za to je neophodan i vaš doprinos. 
Pokažimo i ovog puta da smo klub čije su utakmice na domaćem terenu čuvene po sjajnoj atmosferi i pravoj podršci sa tribina, koji čuva tradiciju gostoprimstva i fer pleja, već punih sedam decenija.
 
Uprava KK Budućnost Voli
Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo