Izjave pred utakmicu sa Crvenom Zvezdom
slika 29.12.2019. 12:30 h
Trener naše ekipe Petar Mijović, kapiten Suad Šehović i bek Scott Bamforth dali su izjave pred meč sa ekipom Crvenom Zvezdom.

Petar Mijović:

Sam po sebi derbi između Budućnosti i Zvezde poslednjih godina nosi veliku težinu, veliku neizvijesnost i dosta velikih mečeva se odigralo u poslednjih nekoliko sezona. Momenat je izuzetno važan, i za nas i za njih, sigurno nisu očekivali ovaj broj poraza u ABA Ligi dok mi u dobroj poziciji ako se gleda tabela, ali sa dva vezana poraza od FMP-a i Zadra. Očekuje nas izuzetan meč, nadam se pravi derbi, dobra košarka, imali smo produženu mogućnost za pripreme za utakmicu i nadam se da se može pozitivno odraziti na nas. Oni dolaze iz pobjede na gostovanju u Rusiji, protiv dobre ekipe Zenita, napravili su i nekoliko promjena u igračkom kadru tako da nas sigurno čeka jaka, teška i zahtjevna utakmica ispred nas i mi jako optimistično gledamo na nju.

Opširnije na linku:

Suad Šehović:

Zvezda je promijenila sastav, dovela je tri nova igrača, jedan od njih nije ni igrao sinoć u Evroligi. Uradićemo sve da što bolje spremimo meč i zaustavimo njihove dobre strane i jake adute. Čeka nas dosta posla, ali u tome je čar sporta. Jasno je da ćemo morati da igramo odbranu na većem nivou nego na prethodnim mečevima. Kada smo pravi i kada igramo na maksimumu, i napadački i defanzivno, možemo svakoga da pobijedimo. 

Opširnije na linku:

Scott Bamforth:

Očekujem tešku utakmicu, sigurno da će navijači biti odlični ali će sigurno utakmica biti teška. Zvezda igra dobro trenutno dok smo mi izgubili par utakmica i ovo će biti odličan meč da izađemo na teren i odigramo dobro, i da sa vjetrom u leđa koji nam daje publika odigramo dobro i dođemo do pobjede. 

Lično, ne osjećam nikakav pritisak, samo igramo košarku, trudimo se da odigramo što bolje, da se spremimo za utakmicu što bolje i imam osjećaj da to i radimo. Treniramo dobro, potrebno je da izađemo na teren i damo sve od sebe. Nadam se da će navijači biti odlični. 

Zvezda je potpisala nove igrače, dobre igrače, ali nije lako kada u sred sezone dođu novi igrači i siguran sam da će probati da se uklope što ranije ali mi treba da gledamo samo sebe i da mi odigramo dobro. 

Moramo igrati jako i fizički, da dobro "skačemo". To su tri stvari koje moramo da odradimo odlično da bi imali šansu da dobijemo u ponedeljak. 

Ovo je važna utakmica ali mišljenja sam da je svaka utakmica važna. Ova utakmica je sa većim rivalitetom ali svaka utakmica je važna, nevezano sa kim igrate, poraz je uvijek loš. Kako je utakmica sa većim rivalitetom čini se da je važnija ali ponavljam, svaka utakmica je važna. 

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo