Budućnost Voli dočekuje Igokeu
slika 30.01.2020. 11:58 h
U osamnaestom kolu ABA lige košarkaši ekipe Budućnost Voli sasaće se sa ekipom Igokee u SC "Morača". Meč se igra u nedelju sa početkom od 17 časova.

O protivniku: Igokea se trenutno nalazi na osmoj poziciji u regionalnom takmičenju sa skorom od šest pobjeda i jedanaest poraza. Tim iz Laktaša je u prilično dobroj formi, jer su na poslednjih pet mečeva ostvarili četiri pobjede. Jedno od glavnih oružja Igokee su svakako ukradene lopte i ofanzivni skok. U oba parametra nalaze se na samom vrhu, jer u prosjeku bilježe 7.35 ukradenih lopti i 9.7 ofanzivnih skokova po meču. Najbolji kradljivac lopti u Igokei je Marko Tomas sa 1.75 ukradenom loptom po meču, dok u ofanzivnom skoku prednjači Dalibor Ilić sa 2.75 ofanzivna skoka po utakmici. Igokea u prosjeku postiže 82.53 poena po meču, dok je najbolji poenter u timu Rashad Vaughn koji u postiže 15.75 poena po utakmici. Osim njega, veliki doprinos u igri daju Đorđe Gagić, Sava Lešić i Đorđe Simeunović. Igokeu sa klupe predvodi Dragan Bajić.

H2H: Ovo će biti devetnaesti meč između našeg tima i Igokee. Naši momci su bili uspješniji četrnaest puta, dok su "Igosi" slavili četiri puta. Ekipa Budućnost Voli je slavila na poslednjih pet međusobnih susreta.

Prenos: RTCG, Arenasport

Prodaja karata: Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici SC "Morača" u subotu od 12 do 20 časova i u nedelju od 12 časova do početka meča.

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo