Izjave Petra Mijovića, Petra Popovića i Hassana Martina pred meč sa Partizanom
slika 08.02.2020. 13:22 h
Petar Mijović, Petar Popović i Hassan Martin dali su izjave pred gostovanje naše ekipe Partizanu.

Petar Mijović:

Očekuje nas teška utakmica u Beogradu, rezultati u oba takmičenja dovoljno govore o snazi Partizana ove sezone. Mislim da u prethodnih 5-6 sezona nisu bili bolji, nisu bili kompletniji i sa nikad većim ambicijama u oba takmičenja. Sa druge strane, kao što sam ranije rekao, mislim da naša pozicija nije slučajna. Mi smo na 4 kola prije kraja na diobi prvog mjesta. Kako gledamo da sa pobjedom protiv Partizana otvorimo i prvo mjesto, tako smo i jako obazrivi prema svemu što nas čeka i nakon ove utakmice s obzirom da se borimo za što bolju poziciju pred plej of. Sigurno će biti zahtjevan meč, Partizan kao klub, trener Trinkijeri i roster koji imaju zaslužuju najveći mogući respekt i mislim da ćemo morati da budemo najbolji ove sezone ukoliko mislimo da odigramo utakmicu koju bi u nekom momentu uveli u naš željeni tok i doveli sebe u situaciju da trijumfujemo u Beogradu. Oni su ove nedelje odigrali već dva jaka meča, protiv Crvene Zvezde i Virtusa. Međutim, ovo su velike utakmice, veliki ulog je u pitanju i mislim da nam to ne donosi neku veliku prednost niti možemo igrati na kartu bilo kakvog umora kod Partizana. 

Kompletnu izjavu možete čuti na linku ispod.


Petar Popović:

Bitna utakmica za nas, znamo šta nosi i od kakvog je značaja. Ovo je najbitnija utakmica do sada, pobjednik će najvjerovatnije biti na prvom mjestu regularnog dijela takmičenja. Partizan je u jako dobroj formi, dobili su dosta bitni utakmica i pokazali su da su ozbiljna ekipa. Znamo da će biti dobra atmosfera, da će biti puna hala ali mi se spremamo, imali smo 7 dana da se spremimo i dobro odmorimo i jedva čekamo utakmicu u nedelju.

Kompletnu izjavu možete čuti na linku ispod.


Hassan Martin:
Dva odlična tima će se sastati, ovo će biti najvažniji meč u mojoj dosadašnjoj karijeri. Biće teška utakmica, težak teren, ali treniramo dobro cijele nedelje i uzbuđeni smo zbog ovog izazova, jedva čekam utakmicu. 
Biće borba na svakoj poziciji, od 1 do 5, imaju veoma talentovanu ekipu ali imamo je i mi takođe. Tako da će biti 40 minuta borbe i ko bude igrao bolju košarku će pobijediti. Nadam se da ćemo to biti mi.
Atmosfera će biti "luda", najvjerovatnije nikad nisam doživio takvu i uzbuđen sam zbog toga. Naši navijači su imali velikog udjela u pobjedi u prvom dijelu sezone. Sada igramo na gostovanju, postoji rivalstvo, težak teren i biće teško doći do pobjede ali kao što sam rekao, treniramo dobro i mislim da ćemo biti spremni za utakmicu. 
Trebalo mi je malo vremena da se vratim u ritam nakon povrede ali sam 100% spreman. Svi smo spremni i jedva čekamo utakmicu.

Kompletnu izjavu možete čuti na linku ispod.

 
 
 
 


bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo