Saradnja sa KK Junior
slika 25.08.2017. 14:57 h

Direktor KK Budućnost VOLI, Slavko Radulović, je podsjetio da je od ove godine Uprava kluba stavila kao prioritet bolju organizaciju u mlađim selekcijama, te je stoga i došlo do personalnih promjena u okviru svih kategorija u mlađim selekcijama.

On je dodao i to da je za direktora mlađih selekcija postavljen Gavrilo Pajović, aktuelni sportski direktor KK Budućnost VOLI, da će juniorsku ekipu u narednom periodu voditi Petar Mijović, kadetsku Miloš Migo Kovač, pionirsku Marko Sekulić, a mlađe pionire Nenad Milošević, dok će školom košarke i dalje rukovoditi Miodrag Dile Jovanović.
"U izboru novih trenera smo vodili računa da dođu već afirmisani i provjereni pojedinci koji su pokazali svoje rezultate, ne samo u radu mlađim selekcijama, već i u radu sa seniorskim ekipama. To se odnosi na Petra Mijovića i Miga Kovača - istakao je Radulović.
On je konstatovao da je kompanija VOLI obezbijedila prostorne mogućnosti za potpuno normalno odvijanje rada sa mlađim selekcijama, da im je stavljena na raspolaganje dvorana u Donjoj Gorici koja je sada i vlasništvo kompanije Voli, koja sa svojim sadržajima odgovara za rad i za unapređenje mladih košarkaša.
"Takođe, u okviru dvorane imamo i teretanu i za taj dio kondicione pripreme mladih košarkaša će biti zadužen Nikola Musić, dosadašnji kondicioni trener seniorske ekipe. Napominjem i to da od ove godine počinjemo sa novom koncepcijom u dijelu otvaranja kako prema ostalim klubovima, tako i prema školama košarke, kada je u pitanju rad sa mlađim selekcijama. Već smo uspostavili saradnju sa KK Junior, kojim rukovodi Dejan Vukmanović" - zaključio je Radulović.

Predsjednik KK Junior, Dejan Vukmanović, je novinarima rekao da je na poziv predsjednika KK Budućnost VOLI, Dragana Bokana, da uspostave saradnju, prije tri sedmice započet razgovor o tome.
" I ove godine smo konkretizovali tu saradnju, tako što su tri naša najbolja igrača potpisali za tim Budućnosti, takođe, i naš trener je pristupio redovima Budućnosti i na taj način smo počeli saradnju, za koju se nadam da će se nastaviti i u narednom periodu. Preporuka je veliki broj škola košarke, veliki broj članova, djece, infrastruktura koju imamo, sala i sportski centar na Starom aerodromu. Nadam se da će ova saradnja biti uspješna i dugotrajna, jer samo sa našim kvalitetnim radom možemo da je produžimo - zaključio je Vukmanović.

Povezani članci:
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo