CKB i Podgorička banka od danas su dio kluba prijatelja KK Budućnost Voli.
slika 13.02.2020. 13:46 h
Crnogorska komercijalna banka i Podgorička banka, članice OTP grupe, od danas su dio kluba prijatelja KK Budućnost Voli.

Klub koji  koji je promoter crnogorskog sporta  već punih 70 godina, od sada među svoje partnere ubraja i CKB. Partnerstvo je ozvaničeno potpisivanjem sponzorskog ugovora u trajanju od tri godine, a Upravni odbor će u narednom periodu biti bogatiji za još jednog člana, glavnog izvršnog direktora CKB-a, Pala Kovača.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da poželim CKB-u dobrodošlicu u naš klub. Osim toga što mi u klubu gajimo duboko poštovanje prema ovoj instituciji koja je prepoznatljiva po svom posebnom senzibilitetu za društvenu odgovornost, za nas u Budućnost Voliju je ovo poseban dan, jer smo u prilici da poželimo i dobrodošlicu našem novom članu Upravnog odbora, imajući u vidu da će glavni izvršni direktor Pal Kovač u ime CKB-a biti član Uprave kluba.

Ovom prilikom želim da izrazim i lično zadovoljstvo zbog ove zvanične potvrde dobrih partnerstava između najupješnijih crnogorskih kompanija i institucija, jer CKB i kompanija Voli već dugi niz godina njeguju dobre poslovne odnose. CKB, Voli i Budućnost Voli povezuje predanost, istinska posvećenost svemu što radimo i želja da na putu uspjeha  gradimo i njegujemo prava prijateljstva" izjavio je Dragan Bokan, predsjednik KK Budućnost Voli.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što je dugogodišnja saradnja sa kompanijom Voli sada proširena i na KK Budućnost Voli. Prepoznata kao društveno odgovorna kompanija, CKB je još jednom pokazala posvećenost razvoju sporta, zdravim stilovima života, ali i cjelokupnoj zajednici. Košarkaški klub Budućnost Voli bilježi izvrsne rezultate u kontinuitetu, a nadam se da će podrška CKB-a doprinijeti ostvarenju zacrtanih ciljeva. Siguran sam da dobri rezultati neće izostati, a kao novi član Upravnog odbora, trudiću se da dam puni doprinos i podršku daljem razvoju kluba“, izjavio je Pal Kovač, glavni izvršni direktor CKB-a.

 

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo