Sjednica Upravnog odbora KK Budućnost Voli
slika 01.06.2020. 23:00 h
Na sjednici Upravnog odbora KK Budućnost Voli koja je počela u 19h, a završila nakon 23h, izvršena je finansijska analiza za tekuću sezonu 2019/20 godine.
Upravni odbor je izrazio žaljenje što se ni jedno takmičenje nije završilo. Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromijenjene. Budućnost Voli će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone.
Klub će se i u narednoj sezoni dati prioritet domaćim  igračima. Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim:
Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić.
Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori.
Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbjedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača.
Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nadje najbolje rješenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj  talentovanih mladih igrača.
 
 
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo