KK Budućnost Voli u grupi B!
slika 10.07.2020. 14:20 h
Košarkaši KK Budućnost Voli igraće u grupi B Evrokupa u sezoni 2020/21.

Naša ekipa će se u sklopu regularne faze Evrokupa sastati sa Unikahom, Makabi Rišon Lecionom, Brešom, Ulmom i Bulonj Metropolitansom. 

Izjava šefa stručnog štaba Petra Mijovića:

"Sigurno da možemo da budemo zadovoljni grupom, da budemo optimistični i da vjerujemo da onog momenta kada završimo sklapanje tima, možemo da budemo konkurentni u ispunjavanju osnovnog cilja - prolaza u narednu fazu, što se nakon slabijeg prošlogodišnjeg nastupa nameće kao imperativ.

Unikaha je glavni favorit, i rekao bih, pet ekipa koje su dosta izjednačene i koje će tražiti šansu za prolaz u drugi krug. Za bilo kakvu konkretniju analizu je potrebno da svi učesnici kompletiraju timove i tek tada možemo na konkretniji način analizirati sve timove u grupi. Loših ekipa u Evrokupu nema, svaka od ovih ekipa je pokazala u sezoni iza nas da se radi o ozbiljnim ekipama i organizacijama. Breša je bila bolje plasirana od Armani Milana u prvenstvu Italije i dugi niz godina je sigurni učesnik u Top 16 fazi Evrokupa, Ulm je igrao polufinale Njemačke lige i zasigurno garantuju jednu ozbiljnu borbu. 

Moramo u svih 10 utakmica prve faze da budemo na maksimumu, ne bi li broj pobjeda bio dovoljan da se plasiramo u drugi krug, što je, ponavljam, imperativ. Nadam se da ćemo vrlo brzo riješiti određene stvari vezane za roster i da ćemo maksimalno spremni dočekati početak takmičenja 31. septembra."

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo