Izjave Petra Mijovića i Zorana Nikolića pred utakmicu sa KK Split
slika 02.10.2020. 10:15 h
Šef stručnog štaba i centar naše ekipe dali su izjave pred 1. meč ABA lige u kojem Budućnost VOLI dočekuje ekipu Splita.
Petar Mijović:
 
 
"Nakon zahtjevne utakmice u Evrokupu protiv Breše okrećemo se početku ABA Lige, u suštini prioritetnog takmičenja za nas, gdje dočekujemo ekipu Splita. To je mlada, talentovana ekipa sa nekoliko iskusnih igrača koji godinama unazad igraju ABA Ligu. Mi nismo na nekom takmičarskom maksimumu, s obzirom da je početak sezone, manjak prijateljskih utakmica, za nas je jako značajno da potvrdimo ulogu favorita i da odigramo maksimalno odgovorno, ozbiljno i da iz utakmice sem pobjede dođemo u situaciju da kažemo da smo za makar jedan korak kompaktniji i bliži formi koja će biti potrebna za ono što nas očekuje u teškom rasporedu čeka u sledećoj nedelji. Maksimalar respekt za Split i sigurno da samo maksimalnim pristupom i pravim odnosom možemo doći do pobjede."
 
Zoran Nikolić:
 
 
"U subotu nas očekuje utakmica protiv Splita, jedne jako mlade ekipe koja ima par iskusnijih igrača. Smatram da će biti jako nezgodno igrati protiv njih, igraće sigurno sa mnogo energije i brzu košarku tako da nas očekuje težak posao ali smatram da kao što smo favoriti u utakmici da ćemo to i opravdati."
 
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo