Trener KK Budućnost Voli, Petar Mijović, na sopstvenu inicijativu od večeras ne predvodi naš klub.
slika 27.01.2021. 23:00 h
Petar Mijović je donio odluku da se povuče sa mjesta šefa stručnog štaba, smatrajući da je u interesu Kluba to najbolje rješenje u ovom trenutku, sa željom da se tim vrati na pobjednički kolosjek i uloži maksimalalne napore i postigne što više u ovoj takmičarskoj sezoni.
"Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske vještine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih. Zahvaljujem predsjedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom povjerenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona.
Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u Klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija", izjavio je Petar Mijović. 
 
Košarkaški klub Budućnost Voli zahvaljuje Petru Mijoviću na velikom doprinosu klubu od 2017.godine do danas, kao treneru u mlađim selekcijama, kao pomoćnom treneru i kao glavnom treneru našeg prvog tima. Želimo mu uspješan nastavak karijere, vrata Budućnost Volija će za njega uvijek biti otvorena i u nama će uvijek imati iskrene prijatelje.
 
 
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo