Budućnost za prvu poziciju u derbiju ABA lige sa Igokeom
slika 13.04.2021. 12:30 h
Naši momci su nakon poraza od Monaka, uspjeli da povrate koncetraciju i da slave u tri ni malo laka meča.
 
Prvo smo vratili dugove Megi i Cedevita Olimpiji, a onda smo uspjeli konačno da savladamo neugodnu dvoranu Leon Štukelj, koja je poslednje dvije sezone bila nepremostiva prepreka.
 
Dejan Milojević je uspio u sve tri utakmice da lijepo iztrotira ekipu, petorke prilagođava protivnicima i sa posebnom dodatnom brzinom u drugim djelovima utakmice, da "lomi" otpor protivnika.

Džastin Kobs igra posebno dobro u ovom post Monako periodu, Nikola Ivanović i Melvan Edžim takođe, Petar Popović je pored defanzivnih zadataka pokazao da i u napadu i te kako može da doprinese, a u dobroj formi, i neko ko dodaje upravvo pomenutu brzinu "plavo-bijelih" je Amedeo Dela Vale.
 
Gosti iz Laktaša dolaze poslije jednog pravog trilera sa Crvenom zvezdom, gdje su vodili 12 poena razlike na poluvremenu, pa 9 poena na par minuta od kraja, ali ipak nisu uspjeli na privedu utakmicu do kraja u svoju korist.

Od utakmice sa nama, nanizali su 5 pobjeda, sve do pomenute utakmice sa beogradskim timom.

I dalje imaju sjajan potencijal, pogotovo spolja, gdje Jošilo u sezoni šutira 60 odsto, dok Klemons, Grej i Pot su na preko 40 odsto sa perimetra.

U prvoj utakmici u Laktašima su pokazali koliko su neugodan protivnik, ali i koliko nama znači kad imamo jaku timsku igru.

Duel u "Morači" se igra u srijedu 14. marta sa početkom u 20 časova.
bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo