KUP JE NAŠ!
slika 03.06.2021. 22:00 h
Naši košarkaši osvojili su 14. Kup nakon pobjede nad Mornarom iz Bara rezultatom

Trener Dejan Milojević se odlučio za petorku Džastin Kobs, Amedeo Della Vale, Melvin Edžim, Luka Mitrović i Zoran Nikolić.

Košarkaši Mornara bolje otvaraju meč i serijom 14:6 primoravaju našeg trenera da zove tajm aut.

U ovom periodu naš najbolji igrač je bio Luka Mitrović koji je postigao svih 6 poena.

Nakon minuta odmora sjajan odgovor plavo-bijelih, sa serijom 20:9. Odličan doprinos sa klupe Nikole Ivanovića koji je do kraja prve četvrtine dao 7 poena.

Drugu četvrtinu otvaramo u dobrom ritmu sa kraja prve. Mitrović, Ivanović, Z. Nikolić i Dela Vale nosili su igru našeg tima. Odbrana je funkcionisala perfektno, a u napadu smo imali tečni protok lopte. Na polivrijeme smo pošli sa 15 poena prednosti.

Drugo polivrijeme otvara Zoran Nikolić sa dva sjajna zakucavanja. Ivanović i Danilo Nikolić pogađaju trojke. Razliku smo održavali gotovo sedam minuta drugog poluvremena kada je došlo do blagog pada koncentracije, što Barani koriste i smanjuju do kraja treće četvrtine na jednocifremu razliku.

Iako smo dobro počeli posljednjh 10 minuta, dozvolili smo protivniku da se primakne na samo 4 poena. Tada ponovo na scenu stupa Mitrović, sa poenima iz ofanzivnog skoka, pa ukradenom loptom. Nakon serije grešaka i jednih i drugih, polaganjem Nidama Mornar ponovo dolazi na -4. Mitrović ponovo hvata ofanzivni skok i kapiten Suad Šehović postiže trojku. Na kraju 102:93 za naše momke.

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo