Šampioni!
slika 14.06.2021. 22:30 h

Košarkaši Budućnost Volija slavili su i u trećem meču finalne serije protiv barskog Mornara rezultatom 93:70.

Naši momci završavaju sezonu na najbolji mogući način osvajanjem 13. titule prvaka Crne Gore. Time se završila ova turbulentna sezona kako za cijelu košarkašku Evropu, tako i za naš klub, koji često nije bio "miljenih fortune" kada su u pitanju okolnosti koje su van kontrole.

Ekipa se tri puta borila sa epidemijom koronavirusa u svojim redovima, sa povredama nekih ključnih igrača u ključnim trenucima, i opet na kraju iza sebe ima dobru sezonu. A zavjesu spuštamo čak desetim ovosezonskim međusobnim duelom sa našim najvećim rivalima iz Crne Gore ekipom Mornara.

Ljubitelji najvećeg crnogorskog sportskog derbija, imali su prilike da uživaju ove godine u međusobnim duelima dva tima. Posljednju treću utakmicu finale serje gosti bolje otvaraju, prije svega zahvaljujući šutu za tri poena, ali i dobrim ofanzivnim skokom. Ipak do kraja četvrtine smo brzo uspostavili kontrolu, da bi onda počela dominantna igra ekipe Dejana Milojevića. Već na početku treće četvrtine postalo je jasno da trofej nacionalnog prvaka ostaje u Podgorici.

Zoran Nikolić i Nikola Ivanović su postigli 19 poena, Danilo Nikolić 14, Petar Popović 11 a Luka Mitrović 10. 

bmw
KKBOneteam
202222
one team 2020

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo