Prostorije

Kancelarije

Od KK Budućnost VOLI je 1999. godine dobila svoj prostor, u  jednom od ljepših djelova Podgorice. Staro košarkaško igralište, u Njegoševom parku je adaptirano i dopunjeno objektom sa nekoliko kancelarija i salom s trofejima. Nakon 20 godina klub mijenja adresu.

2018. godine klub preseljava svoje prostorije u Sportski centar Morača, koji je renoviran iste godine za potrebe najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja Turkish airlines Euroleague. Svoje trofeje klub je izložio u VIP salonu koji je klub na čelu sa generalnim sponzorom VOLI donirao/poklonio novom zdanju SC Morača.

VIP 060

VIP 062

VIP 068

VIP 074

VIP salon i VIP loža

Kao svaki veliki klub KK Budućnost VOLI je dobio potpuno novi i moderan VIP salon urađen u industrijskom stilu. VIP loža je kapaciteta 90 mjesta za sjedenje, dok ukoliko se organizuju događaji različitog karaktera VIP salon može imati veći kapacitet.

VIP 054 

VIP 001

VIP 005

VIP 009

VIP 011

VIP 016

VIP 025

VIP 026

VIP 033

VIP 049

SC Morača

Sportski centar "Morača", raspolaže sportskim i ugostiteljskim sadržajima kao i poslovno-administrativnim prostorom.

Sportski sadržaji:

  • Velika dvorana kapaciteta oko 5300 gledalaca sa pratećim sadržajima (ambulanta, doping kontrola, VIP-salon, VIP-loža i 7 svlačionica),
  • Mala sala,
  • Sala za borilačke sportove,
  • PRESS-Sala sa 50 mjesta,
  • Otvoreni vaterpolo i plivački bazen.

 

Kuća košarke

Kuća košarke Donji Kokoti je manja dvorana koju koristi KK Budućnost VOLI, za potrebe treninga i utakmica mlađih selekcija kao i za sve aktivnosti prvog tima. Objekat je opremljen modernim svlačionicama, teretanom kao i caffe-om.

KKB
bmw
KKBOneteam
Budu

Prijavite se na naš njuzleter:

Pratite nas:

© All rights reserved 2017 Budućnost VOLI, Powered by Amplitudo